Vind Logopedie in eigen taal

In Nederland zijn er veel meertalige logopedisten, maar de vindbaarheid van de logopedisten was tot zo ver onvoldoende. Via deze website hopen wij hun vindbaarheid te vergroten voor iedereen die op zoek is naar een meertalige logopedist. Klik hier links op de kaart en vindt een logopedist in de taal die je zoekt. 

Deelname collega Logopedisten

 

it is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door.

Onze Initiatieven

De Meertalige Logopedisten Nederland (MLN) organiseert jaart 6 bijeenkomsten, waarvan er twee een netwerkbijeenkomst zijn. Ben je een meertalige logopedist en wil je ook 

“If you talk to a man in a language he understands, that goes to his head. If you talk to him in his own language, that goes to his heart.”

Organisatie

In Nederland zijn er vele meertalige logopedisten, maar de vindbaarheid van de logopedisten was tot zo ver onvoldoende. Via deze website hopen wij hun vindbaarheid te vergroten voor iedereen die op zoek is naar een meertalige logopedist. 

In 2010 ontstond het idee om een werkgroep meertalige logopedisten Nederland op te starten, met als doel kennis uit te wisselen en de zichtbaarheid van meertalige logopedisten. 

Doneren

Kwaliteitsbeleid